Az ár 60 dkg-ra van kikalkulálva (1 pár), a fizetendő ár a tényleges súly alapján lesz számolva.
Mancso Füstölt kolbász termékeink természetes eljárással készülnek. Gondos hús alapanyag előkészítést követően, darálunk, fűszerezünk. Kiváló magyar paprikát és fokhagymát használunk. Természetes bélbe történő töltés után 3 napig tölgyfán füstölünk, majd érleljük. Ezután következik a legfontosabb szakasz édesapám Mancso Tibor a Kolbászkóstolónk minősíti a terméket. Ha megtalálja benne az egyedi Mancso ízvilágot akkor engedi tovább árusításra.
Termékeink adalék és állományjavító adalékok nélkül készülnek. Glutént és laktózmentesek.
Ketogén étrendbe tökéletesen beilleszthető.
összetevők: Leinazott sertéshús (comb, lapocka, karaj, tarja, nyesedék), sertés keményszalonna,-hátszalonna, só, fűszerek: magyar csemege paprika, bors, kömény, sertésvékonybél
3100 Salgótarján
Óvoda tér (A Lakber Áruház mögött)
+36-20/311-5048
Hétfő-Péntek: 8:00 – 16:00
Szombat: 8:00 – 14:00
Hétfő-Péntek:11:00 – 16:30
Szombat:11:00 – 14:30
Hétfő: 8:00 – 17:00
Kedd: 8:00 – 17:00
Szerda: 8:00 – 17:00
Csütörtök: 8:00 – 17:00
Péntek: 8:00 – 17:00
Szombat: 8:00 – 15:00
Vasárnap: ZÁRVA
3145 Mátraterenye, hrsz. 088/47.
(Egri 23-as főút 11. km Nemti és Mátraterenye között)
+36-20/426-9657
Hétfő-Szombat: 7:00 – 16:00
Hétfő-Csütörtök, Vasárnap: 11:00 – 16:30
Péntek-Szombat: 11:00 – 18:30
Hétfő: 7:00 – 17:00
Kedd: 7:00 – 17:00
Szerda: 7:00 – 17:00
Csütörtök: 7:00 – 17:00
Péntek: 7:00 – 19:00
Szombat: 7:00 – 19:00
Vasárnap: 9:00 – 17:00