Az abál lében megfőtt szalonnát, húst, májat, tüdőt nyesedékeket kiszedjük, kihűtjük, majd egy daráló segítségével megdaráljuk, a szivet, főtt húst, vesét szeleteljük. Miután az összetevőket egyberaktuk beízesítjük. Ezek után sertésgyomorba töltjük, majd 80 fokos abállében kb 40 percig abáljuk. Hűtés után 1 napig tölgyfán füstöljük.
Felhasznált összetevők: máj, fejhús, bőrke, szalonnanyesedék, színhús, toka szalonna, szív, vese, nyelv
Fűszerek: só, bors, fokhagyma, szegfűbors
(telefonon)
Hétfő-Péntek: 9:00 – 15:00
(online)
Hétfő-Vasárnap: 0:00 – 24:00
3145 Mátraterenye, hrsz. 088/47.
(Egri 23-as főút 11. km Nemti és Mátraterenye között)
+36-20/426-9657
Hétfő-Szombat: 7:00 – 16:00
Vasárnap: 9:00 – 16:00
Hétfő-Csütörtök, Vasárnap: 11:00 – 16:30
Péntek-Szombat: 11:00 – 18:30
Hétfő: 7:00 – 17:00
Kedd: 7:00 – 17:00
Szerda: 7:00 – 17:00
Csütörtök: 7:00 – 17:00
Péntek: 7:00 – 19:00
Szombat: 7:00 – 19:00
Vasárnap: 9:00 – 17:00