Az ár 50 dkg-ra van kikalkulálva (1 pár), a fiztendő ár a tényleges súly alapján lesz számolva.
Mancso Füstölt kolbász termékeink természetes eljárással készülnek. Gondos hús alapanyag előkészítést követően, darálunk, fűszerezünk. Kiválló magyar paprikát és fokhagymát használunk. Természetes bélbe történő töltés után 3 napig tölgyfán füstölünk, majd érleljük. Ezután következik a legfontosabb szakasz édesapám Mancso Tibor a Kolbászkóstolónk minősítit a terméket. Ha megtalálja benne az egyedi Mancso ízvilágot akkor engedi tovább árusításra.
„ Mancso Füstölt kolbász a legfinomabb falat, nélkülözhetetlen a magyar ember háza alatt.”
„ Magyar ember kolbászt eszik és attól nagyra cseperedik.”
Termékeink adalék és állományjavító adalékok nélkül készülnek. Glutént és laktózmentesek.
Ketogén étrendbe tökéletesen beilleszthető.
összetevők: Leinazott mangalicahús (comb, lapocka, karaj, tarja, nyesedék), mangalica keményszalonna,-hátszalonna, só, fűszerek: magyar csemege paprika, bors, kömény, mangalicavékonybél
(telefonon)
Hétfő-Péntek: 9:00 – 15:00
(online)
Hétfő-Vasárnap: 0:00 – 24:00
3145 Mátraterenye, hrsz. 088/47.
(Egri 23-as főút 11. km Nemti és Mátraterenye között)
+36-20/426-9657
Hétfő-Szombat: 7:00 – 16:00
Vasárnap: 9:00 – 16:00
Hétfő-Csütörtök, Vasárnap: 11:00 – 16:30
Péntek-Szombat: 11:00 – 18:30
Hétfő: 7:00 – 17:00
Kedd: 7:00 – 17:00
Szerda: 7:00 – 17:00
Csütörtök: 7:00 – 17:00
Péntek: 7:00 – 19:00
Szombat: 7:00 – 19:00
Vasárnap: 9:00 – 17:00