Félzsíros, kenhető, ömlesztett sajt
Natúr-, sonkás-, csípőspaprikás-, snidlinges-, kapros-, kolbászos krémsajt.
A krémsajtok friss gomolyából, érett, jó minőségű sajtból, tejtermékből és ízesítőanyagból aprítással és hőkezeléssel előállított tejtermékek. A termék színe egyöntetű, selymesen fényes, az ízesítéstől függő. A sajttészta jól kenhető, sima, egy-két légbuborék megengedett, a tégelyt egyenletesen kitölti. A sajttésztában az ízesítőanyag eloszlása egyenletes.
Összetevői természetes alapú, adalékanyagoktól mentes. A kívánt állomány eléréséhez szükséges ömlesztősó felhasználásval készül, ami azért kell, hogy a zsír és a víz ne váljon ki. Krémes, lágy, jól kenhető állományú. Kenyérre kenve szendvicsek alapját adhatja.
Összetevők: sajt (kiválogatott, jó minőségű, érett sajt), gomolya (friss, tehéntejből készült sajt) ricotta (édes savótúró), tejszín (krémessé, lágyabbá teszi a sajtot), víz, ízesítőanyag (kolbász, sonka, csípőspaprika, snidling, kapor), ömlesztősó (foszfát tartalmú), konyhasó
Minőségét +10°C alatt tárolva 30 napig megőrzi.
3100 Salgótarján
Óvoda tér (A Lakber Áruház mögött)
+36-20/311-5048
Hétfő-Péntek: 8:00 – 16:00
Szombat: 8:00 – 14:00
Hétfő-Péntek:11:00 – 16:30
Szombat:11:00 – 14:30
Hétfő: 8:00 – 17:00
Kedd: 8:00 – 17:00
Szerda: 8:00 – 17:00
Csütörtök: 8:00 – 17:00
Péntek: 8:00 – 17:00
Szombat: 8:00 – 15:00
Vasárnap: ZÁRVA
3145 Mátraterenye, hrsz. 088/47.
(Egri 23-as főút 11. km Nemti és Mátraterenye között)
+36-20/426-9657
Hétfő-Szombat: 7:00 – 16:00
Hétfő-Csütörtök, Vasárnap: 11:00 – 16:30
Péntek-Szombat: 11:00 – 18:30
Hétfő: 7:00 – 17:00
Kedd: 7:00 – 17:00
Szerda: 7:00 – 17:00
Csütörtök: 7:00 – 17:00
Péntek: 7:00 – 19:00
Szombat: 7:00 – 19:00
Vasárnap: 9:00 – 17:00