Hevített-gyúrt, félzsíros, félkemény sajt
Alakja a formátumra jellemző. Jellemzője a zárt, legfeljebb légzárványokat mutató kemény, de sajátosan képlékeny sajttészta. A sajttészta egyenletesen csontfehér, íze a termékre jellemzően zamatos, enyhén sós. A gyúrt, hevített azt jelenti, hogy friss gomolya sajtot készül, és ezt 80°C-on még egyszer megfőzik és így gyúrják és formázzák.
Ezek a sajtok pasztőrözött tejből készülnek, nem tartalmaznak tejidegen anyagot. Ajánlott hideg- és meleg szendvicsekhez, hidegtálakhoz, illetve a nagyobb darabok pizzák készítéséhez.
Összetevők: sonka, tehéntej, mikróbaszíntenyészet, konyhasó, oltóenzim
Minőségét +10°C alatt tárolva 40 napig megőrzi.
Az ár 20 dkg-ra van kikalkulálva, a fiztendő ár a tényleges súly alapján lesz számolva.
(telefonon)
Hétfő-Péntek: 9:00 – 15:00
(online)
Hétfő-Vasárnap: 0:00 – 24:00
3145 Mátraterenye, hrsz. 088/47.
(Egri 23-as főút 11. km Nemti és Mátraterenye között)
+36-20/426-9657
Hétfő-Szombat: 7:00 – 16:00
Vasárnap: 9:00 – 16:00
Hétfő-Csütörtök, Vasárnap: 11:00 – 16:30
Péntek-Szombat: 11:00 – 18:30
Hétfő: 7:00 – 17:00
Kedd: 7:00 – 17:00
Szerda: 7:00 – 17:00
Csütörtök: 7:00 – 17:00
Péntek: 7:00 – 19:00
Szombat: 7:00 – 19:00
Vasárnap: 9:00 – 17:00