Vágást követően a félsertéseket kihűtjük 24 óra alatt. A kihűtött sertéshúst kiformázzuk, előkészítjük. Asztali sóval sózzuk (1 kg hús/15 dkg só). 3 hét műanyagládában érleljük 5-10 C fok között. Az érlelést követően lemossuk, füstölőbotra helyezzük, majd 3-5 napon keresztül hideg füsttel (<20C) bükkfával, tölgyfával füstöljük, szikkasztjuk.
Az ár 50 dkg-ra van kikalkulálva, a fizetendő ár a tényleges súly alapján lesz számolva.
Összetevők: Sertés szűzpecsenye, só, nitrites pácsó
(telefonon)
Hétfő-Péntek: 9:00 – 15:00
(online)
Hétfő-Vasárnap: 0:00 – 24:00
3145 Mátraterenye, hrsz. 088/47.
(Egri 23-as főút 11. km Nemti és Mátraterenye között)
+36-20/426-9657
Hétfő-Szombat: 7:00 – 16:00
Vasárnap: 9:00 – 16:00
Hétfő-Csütörtök, Vasárnap: 11:00 – 16:30
Péntek-Szombat: 11:00 – 18:30
Hétfő: 7:00 – 17:00
Kedd: 7:00 – 17:00
Szerda: 7:00 – 17:00
Csütörtök: 7:00 – 17:00
Péntek: 7:00 – 19:00
Szombat: 7:00 – 19:00
Vasárnap: 9:00 – 17:00