Gondos húselőkészítést követően, sózunk és sóban pihentetünk. Majd Tölgyfán füstölünk. Ezután következik az Érlelés a jó Mátrai levegőn, kialkulnak a finom érett ízek. Húsvétra sonkáinkat akár 4-6 hónapig is érleljük, de megtalálható a hosszú érlelésű 1-2 éves sonka is nálunk. A termékek minőségét garantálja a jó magyar alapanyag és a Mancso család több évtizedes tapasztalata a Sonka készítésben.
„ Az érlelt sonka íze, fenomenális élmény minden kóstoló számára, dióra hasonló érett íz, édes illatok, finom füstölés egy harapás boldog élet. „
összetevők: Sertés bőrös kicsontozott comb, vagy lapocka, nitrites pácsó, kötözőanyag
3100 Salgótarján
Óvoda tér (A Lakber Áruház mögött)
+36-20/311-5048
Hétfő-Csütörtök: 8:00 – 18:00
Péntek: 8:00 – 20:00
Szombat: 9:00 – 20:00
Vasárnap:ZÁRVA
Hétfő: 8:00 – 19:00
Kedd: 8:00 – 19:00
Szerda: 8:00 – 19:00
Csütörtök: 8:00 – 19:00
Péntek: 8:00 – 19:00
Szombat: 9:00 – 19:00
Vasárnap: ZÁRVA
3145 Mátraterenye, hrsz. 088/47.
(Egri 23-as főút 11. km Nemti és Mátraterenye között)
+36-20/426-9657
Kedd-Szombat: 7:00 – 18:00
Hétfő: 7:00 – 17:00
Kedd: 7:00 – 17:00
Szerda: 7:00 – 19:00
Csütörtök: 7:00 – 19:00
Péntek: 7:00 – 19:00
Szombat: 7:00 – 19:00
Vasárnap: 9:00 – 17:00